코코넛오일 연두부 샐러드 만들기
재료: 연두부 1모, 어린잎 채소 100g, 방울토마토 10개, 코코넛오일 3큰술, 식초 1큰술,
간장 1큰술, 간장 1큰술, 설탕 1작은술, 참깨 2큰술, 대파 1큰술, 생강 1작은술
1. 접시에 어린잎 채소와 방울 토마토를 담아준다
2. 칼집을 낸 연두부를 어린잎 채소 위에 올려준다
3. 그릇에 곱게 간 깨와 간장, 식초, 설탕, 코코넛오일을 넣어준다
4. 드레싱에 생강, 겨자를 더해 잘 섞어준다
5. 준비된 샐러드 위에 코코넛오일 드레싱을 뿌려준다
방송한 요리 코코넛오일 연두부 샐러드 만들기 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Making coconut oil soybean salad
Ingredients: Soybean curd 1, young leaves 100 g, 10 drops tomatoes, 3 tablespoons coconut oil, 1 tablespoon vinegar,
1 tablespoon soy sauce, 1 tablespoon soy sauce, 1 teaspoon sugar, 2 tablespoons sesame seeds, 1 tablespoon green pepper, 1 teaspoon ginger
1. Add the leafy vegetables and the drop tomatoes to the plate.
2. Place the oat head with the sheath on the leafy vegetables
3. Add the finely chopped sesame seeds, soy sauce, vinegar, sugar, and coconut oil to the bowl.
4. Add ginger and mustard to the dressing and mix well
5. Sprinkle coconut oil dressing on prepared salad
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.