사과소스두부샐러드
재료: 두부적1모분, 상추4잎, 어린잎채소1컵, 녹말가루3큰술
사과드레싱: 사과1/2개, 생강1쪽, 식초3큰술, 설탕3큰술, 양파1/4개, 포도씨오일2큰술, 소금 조금
1 두부는 2cm폭으로 썰어서 녹말가루를 묻힌 다음 끓는 물에 소금을 넣어서 데친 다음 식힌다.
2 믹서기에 사과, 유자청, 식초, 설탕, 양파, 소금, 오일을 넣어서 곱게 갈아서 사과 드레싱을 만들어둔다.
3 상추는 썰어서 찬 물에 담그고, 어린잎 채소도 씻어서 찬 물에 담갔다가 물기를 제거한 다음 냉장한다.
4 접시에 두부를 담고 채소를 올린 다음 드레싱을 곁들여서 낸다.
방송한 요리 사과소스두부샐러드 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Salad with apple sauce tofu
Ingredients: Tofu 1 cup, 4 lettuce leaves, 1 cup young leaf tea, 3 tablespoons of starch powder
Apple dressing: 1/2 of apple, 1 side of ginger, 3 tablespoons of vinegar, 3 tablespoons of sugar, 1/4 of onion, 2 tablespoons of grape seed oil, salt
1 Cut the tofu into 2cm width, add starch powder, add salt to boiling water, and cool.
2 Put apples, yuzhak, vinegar, sugar, onion, salt and oil into the blender and finely grind them to make apple dressing.
3 Lettuce is sliced and soaked in cold water, the leaf vegetable is washed, soak in cold water, then remove the water and then refrigerate.
4 Put the tofu on the plate, and then bring out the vegetables with the dressing.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.