스피룰리나 드레싱 스테이크 샐러드
재료 : 소안심 150g, 여러 가지 샐러드 채소(양상추, 롤라로사, 비타민, 치커리, 베이비순야채믹스 약 100g, 가지1개, 파프리카1개, 적 노랑 방울토마토 각 1개, 쥬키니호박 2조각, 적양파 1/4개, 파마산치즈가루 1/2Ts, 스피루리나드레싱: 엑스트라버진올리브유 4Ts, 발사믹식초 2Ts, 스피루리나 1ts, 소금, 후추
1. 샐러드드레싱은 볼에 위 드레싱 재료를 함께 넣고 잘 저어준다.
2. 샐러드 채소는 물에 담가 살려 먹기 좋은 크기로 잘라 접시에 담는다.
3. 쥬키니, 파프리카, 적양파, 가지 등은 얇게 슬라이스해 충분히 가열된 그릴에 구워 준비한다.
4. 소 안심은 소금 후추 간을 하여 팬에서 미디움 정도로 익혀 슬라이스한다.
5. 준비된 샐러드 채소위에 고기와 토마토 그릴야채등을 올리고 드레싱을 뿌려준다.
6. 마무리로 파마산치즈를 조금 뿌려 완성한다.
방송한 요리 스피룰리나 드레싱 스테이크 샐러드 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Spirulina dressing steak salad
Ingredients: Beef tenderloin 150g, various salad greens (Lettuce, Lola Rosa, Vitamin, Chicky, Baby about 100g, Mix 1pc, 1paprika, 1pc each of yellow and red tomatoes, 2 pieces of zucchini pumpkin, red onion 1/4, Parmesan cheese powder 1 / 2Ts, Spirulina dressing: Extra virgin olive oil 4Ts, Balsamic vinegar 2Ts, Spirulina 1ts, Salt, Pepper
1. Salad dressing puts the dressing material together on the ball and stirs it well.
2. Salad Vegetables are soaked in water and cut into small pieces to be eaten.
3. Prepare a grilled chicken on a grill that is thinly sliced and filled with jukini, paprika, red onion, eggplant etc.
4. Beef tenderloin is made with salt and pepper.
5. Spread meat and tomato grill vegetables on dressing salad.
6. Finish with a little bit of parmesan cheese.
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