굴림만두탕
재료
다진소고기 300그램, 두부 1/2모, 달걀 1개, 다진마늘 1큰술, 생강가루 약간, 송송썬부추, 다진홍고추, 검은깨, 후추, 소금, 전분가루
순한맛국물:멸치 10마리, 다시마 1조각, 무 1쪽, 양파 1/2개, 저염맛간장 2큰술, 국물팩
매운맛국물:새우 6마리, 바지락살 1/2컵, 오징어 1/2마리 , 포도씨유 3큰술, 고춧가루 2큰술, 매운고추 5알, 저염맛간장 2큰술
고명:팽이버섯, 어슷썬대파, 어슷썬애호박
만드는 법
1. 재료를 모두 섞어 잘 치대고 전분에 굴려 준다
2. 순한맛은 국믈팩에 맛국물 재료를 담아 뭉근히 끓여준다
3. 매운맛국물은 달군 냄비에 기름을 넣고 마늘,고춧가루,매운고추를 볶다가 해물을 넣어 볶아 물과 저염 맛간장을 부어 끓인다
4. 1의 만두를 끓는 물에 데쳐 익힌 후 2가지 맛국물에 넣어 불을 끄고 그릇에 담아낸다
방송한 요리 굴림만두탕 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Rolling Mandutan
material
300 grams of minced beef, 1/2 cup of tofu, 1 egg, 1 tablespoon of chopped garlic, a little ginger flour, sesame seeds, chopped red pepper, black sesame, pepper, salt, starch powder
Mild spicy foods: 10 anchovies, 1 piece of kelp, 1 side, 1 onion, 1/2 tablespoon soy sauce 2 tablespoons, broth pack
Spicy broth: 6 shrimp, 1/2 cup of clams, 1/2 squid, 3 tablespoons of grape seed oil, 2 tablespoons of red pepper powder, 5 tablespoons of hot pepper, 2 tablespoons of low salt flavored soy sauce
Famous: top mushroom, egg slug loin, egg slug zucchini
how to make
1. Mix all the ingredients and roll them on the starch.
2. Squeeze the mild flavor into a national pack
3. Put spicy soup into the pan, add garlic, red pepper powder, spicy hot pepper, add seafood, fry, boil water and low-salt flavored soy sauce.
4. Boil 1 bun in boiling water, put it in 2 kinds of soup, put out the fire and put it in a bowl
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.