소고기뭇국
[재료] 무 700g , 불고기용 쇠고기250g, 참기름, 다진 마늘2T, 고춧가루1T, 콩나물200g, 대파 1대,
집간장 2T, 멸치액젓1T
1. 무는 먹기 좋은 크기로 나박나박 썰어 두고, 대파는 길쭉하게 어슷썰어 둔다. 쇠고기도 먹기 좋은 크기로 썰고, 콩나물은 머리를 떼어 손질해둔다.
2. 냄비에 참기름을 붓고 무와 다진 마늘을 넣어 볶다가, 고춧가루를 넣어 충분히 볶는다.
(무를 넣고 볶는 과정을 길게 잡을수록 좋다.)
3. 냄비의 잘박하게 찰 정도의 물을 붓고 끓인다. 바글바글 끓으면 머리 뗀 콩나물을 넣어 뚜껑을 덮고 3-4분정도 끓인다.
4. 3에 어슷 썬 대파, 집간장을 넣고 살짝 끓이다 멸치액젓을 넣어 마무리한다.
방송한 요리 소고기뭇국 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Beef stew
[Materials] 700g of radish, 250g of beef for roast meat, sesame oil, 2T of chopped garlic, 1T of red pepper powder, 200g of bean sprouts,
House soy sauce 2T, anchovy sauce 1T
1. Cut the nabak nab in a good size to eat the bite, and cut the long eaves slowly. Cut the beef in good size to eat, and keep the bean sprout off its head.
2. Pour sesame oil into the pan, put radish and chopped garlic into the pan and fry. Add the red pepper powder and fry thoroughly.
(The longer you put the radish and roast it, the better.)
3. Pour boiling water in a pan and boil. Put the bean sprouts in your head and put the sprouts, cover and cover for 3-4 minutes.
4. In 3, put sliced soy sauce, house soy sauce, boil anchovy sauce and finish it.
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