닭고기 파프리카 볶음
[재료] 닭다리살 500g(2장), 생표고 4장, 팽이버섯 2봉, 빨간 피망 1개
A: 물 4T, 식초 3T, 만능간장 2T, 소금, 후추
소금, 후추, 밀가루, 식용유, 올리브유, 통마늘
1. 닭은 껍질 벗겨 길이는 길이대로 두께로 썰어둔다.
2. 소금, 후추를 뿌려 밑간한다. 밀가루를 채에 넣어 친다.
3. 생표고 버섯은 돌을 골라내고 길이로 뿌리까지 얇게 썰어둔다.
4. 팽이버섯은 밑둥을 제거해둔다. 반 자른다.
5. 빨간 피망은 반을 잘라 꼭지와 씨를 제거하고, 가로로 썰어둔다.
6. 프라이팬에 식용유 두르고 납작썬 마늘을 중불에서 볶다가 향을 내고 닭을 볶아 표면이 구운색을
낸다.
7. 프라이팬을 종이 타올로 닦아내고 올리브오일, 표고버섯, 팽이, 피망 순으로 볶다가 부드러워 지면 A를 넣고 끓어 오르면 6의 볶아낸 닭을 넣어 볶는다.
8. 마지막에 참기름 1T을 넣어 마무리 한다.
방송한 요리 닭고기 파프리카 볶음 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Fried chicken paprika
[Ingredients] 500g of chicken wings (2 pcs), 4 green papers, 2 top mushrooms, 1 red bell pepper
A: water 4T, vinegar 3T, universal soy 2T, salt, pepper
Salt, pepper, flour, cooking oil, olive oil, whole wheat
1. Peel the chicken and cut it into thick pieces.
2. Sprinkle with salt and pepper. Put flour into the bowl.
3. Straw mushroom picks out stones and slices thinly to length.
4. The top mushroom removes the root. Half cut.
5. Cut the red peppers in half, remove the nibs and seeds, and cut them horizontally.
6. Fry the cooking oil in the frying pan and sprinkle the garlic with a spicy sauce.
I will.
7. Wipe frying pan with paper towel and fry in order of olive oil, shiitake mushrooms, top, green pepper, and soften. Add A and boil. Add 6 roasted chicken and fry.
8. Finish with 1T of sesame oil at the end.
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