맛간장 #1 비법
재료: 국간장, 쌀조청, 청주 / 채소 추출물 : 양파, 생강, 마늘, 대파, 물
1. 양파, 생강, 마늘, 대파, 물 넣어 야채육수 30분간 끓이기
2. 국간장, 야채육수, 쌀조청 넣어 20분간 끓이기
3. 다 끓고 난 뒤 청주를 1~2숟가락 넣기
point : 채소육수 만들기
1. 양파, 생강, 마늘, 대파, 물을 넣어 야채육수 30분간 끓이기
point : 쌀조청, 청주
2. 채소육수, 국간장, 쌀조청 넣어 20분간 끓이기
3. 다 끓고 난 뒤 청주를 1~2숟가락 넣기
방송한 요리 맛간장 #1 비법 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Taste soy sauce # 1 recipe
Ingredients: Soy sauce, rice sake, rice sake / vegetable extracts: Onion, ginger, garlic, green onions, water
1. Onion, ginger, garlic, green onion, water and boil vegetables for 30 minutes
2. Bring soy sauce, vegetable broth, rice, and bake for 20 minutes.
3. After boiling, add 1-2 spoons of sake
point: Making vegetable broth
1. Add onion, ginger, garlic, green onion, water and boil vegetables for 30 minutes
point: Rice seasoning, sake
2. Add the vegetable broth, soy sauce, rice, and bake for 20 minutes.
3. After boiling, add 1-2 spoons of sake
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