맛간장 #2 비법
재료: 간장, 멸치액젓, 표고버섯, 마늘, 생강, 양파, 대파, 청양고추, 맛술, 다시마
1. 물과 버섯, 마늘, 생강, 양파, 대파, 다시마, 맛술, 청양고추 넣고 끓이기
2. 끓인 육수에 간장, 액젓을 넣고 처음의 반이 되도록 끓인 다음 그대로 식혀 체에 거르기
point : 맛술
1. 물과 버섯, 마늘, 생강, 양파, 대파, 다시마, 맛술, 청양고추 넣고 끓이기
point : 액젓
2. 끓인 육수에 간장, 액젓을 넣고 처음의 반이 되도록 끓인 다음 그대로 식혀 체에 거르기
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Taste of Soy Sauce # 2
Ingredients: soy sauce, anchovy sauce, shiitake mushroom, garlic, ginger, onion, green onion, Cheongyang red pepper,
1. Add water, mushroom, garlic, ginger, onion, green onion, kelp, sake, chrysanthemum
2. Put soy sauce and fish sauce in boiled broth, boil it for the first half,
point:
1. Add water, mushroom, garlic, ginger, onion, green onion, kelp, sake, chrysanthemum
point:
2. Put soy sauce and fish sauce in boiled broth, boil it for the first half,
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