감자조림
재료: 감자2개(중간크기), 꽈리고추4개, 검은깨1/2작은술, 올리고당3큰술, 만능양념장4큰술, 물1컵
1 감자는 껍질을 벗긴 다음 사방2cm로 잘라서 찬 물에 담가 전분을 제거한다.
2 감자를 냄비에 넣고 맛간장, 올리고당, 물을 넣고 끓인다.
3 국물이 거의 없어지면 꽈리고추 다듬은 것을 넣고 조금 더 끓이다가 불을 끄고 검은깨를 넣는다.
방송한 요리 감자조림 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Stewed potatoes
Ingredients: 2 potatoes (medium size), 4 coriander peppers, 1/2 teaspoon black sesame, 3 tablespoons of oligosaccharide, 4 tablespoons of all-purpose sauce, 1 cup of water
1 Potatoes are peeled off, cut into 2 cm squares and soaked in cold water to remove starch.
2 Put the potatoes in a pan, boil the taste soy sauce, oligosaccharide, and water.
3 When the soup is almost gone, add the chopped red pepper and boil a little more, turn off the light and put the black sesame.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.