포도즙
재료
포도, 면보, 물 2컵
만드는 법
1. 포도는 미지근한 물에 30분 담그거나 식초물에 담가 깨끗이 씻어 알일이 따놓는다
2. 밥솥에 찜판을 올리고 면보를 깔아 찜기능이나 잡곡버튼을 눌러준다
3. 면보를 잡고 꼭 짜서 포도즙을 병에 담아 냉장고에 보관하고 먹는다
방송한 요리 포도즙 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Grape juice
material
Grapes, sweets, 2 cups of water
how to make
1. Immerse grapes in lukewarm water for 30 minutes or soak them in vinegar water and wash them thoroughly.
2. Raise the tender plate in the rice cooker, lay a cotton swab and press the steaming function or the grain button
3. Grab a cotton swab and squeeze it, put the grape juice in a bottle, store it in the refrigerator, and eat it.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.