마 흑미 죽
재료
마 2개, 불린 흑미 1/2컵, 불린 쌀 1컵, 들깨가루 1컵, 소금약간, 물 1리터, 표고버섯 한줌, 다시마 3조각
만드는 법
1. 찬물 1리터에 표고버섯, 다시마를 넣어 하루전에 우려둔다
2. 마는 껍질을 벗기고 굵직굵직 썬다
3. 솥에 표고다시마 우린물, 녹두, 쌀, 흑미쌀, 마, 들깨가루, 소금을 넣어 죽버튼을 누른다.
방송한 요리 마 흑미 죽 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Black rice porridge
material
2 cups, 1/2 cup of black rice called, 1 cup of rice called, 1 cup of perilla powder, a little salt, 1 liter of water, a handful of mushroom, 3 pieces of kelp
how to make
1. Put 1 liter of cold water, shiitake mushroom, kelp, and worry about the day before
2. Peel the skin and cut it thickly.
3. We put water, mung bean, rice, black rice rice, hemp, perilla powder, and salt in the pot and put the kelp button.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.