모과죽 레시피 (요리법, 만들기, 만드는 법)

MBC 기분좋은날 2016년 11월 25일 방송한 요리 모과죽 레시피 (요리법, 만들기, 만드는 법)를 간단히 소개합니다.

모과죽

재료: 불려 갈은 쌀1과½컵, 모과가루 3큰술, 쌀뜨물 4컵, 생강즙 약간, 소금 약간, 참기름

1 마지막 쌀뜨물을 죽용으로 남겨두고 30분 불린 후 물기를 빼고 믹서기에 갈아둔다.

2 냄비에 참기름을 두르고 쌀가루를 볶는다.

3 쌀뜨물 4컵과 모과가루3큰술을 넣고 죽을 끓인다.

4 쌀이 익으면 생강즙을 조금 넣고 소금으로 간하여 완성한다.

방송한 요리 모과죽 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..

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Porridge porridge

Ingredients: 1 and ½ cups of rice to be called, 3 tablespoons of mousse powder, 4 cups of rice cakes, a little ginger juice, a little salt, sesame oil

1 Leave the last rice soak for 30 minutes, remove the water and change it to a blender.

2 Put sesame oil in pan and fry rice flour.

3 Put 4 cups of rice hot and 3 tablespoons of moss powder and boil the porridge.

4 If the rice is ripe, add ginger juice a little and finish with salt.

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