모과소스 차돌박이 구이
재료: 차돌박이 300g, 연근 200g,호박½개, 빨강,노랑파프리카 1개씩, 어린잎 채소 20g
차돌박이 양념: 모과청1큰술, 맛술1큰술, 간장 1과 ½큰술, 참기름 1작은술, 후추
모과소스 : 모과청 1큰술, 식초 1큰술, 간장 ½큰술, 참기름 1작은술
1 차돌박이는 양념을 뿌려 10분정도 둔다.
2 연근은 껍질을 벗기고 얇게 썰어 1분간 데친 뒤 찬물에 담갔다가 물기를 뺀다.
3 호박과 파프리카는 돌려 깍은 후 씨를 제거하고 채 썬다
4 뜨거운 팬에 오일을 두르고 호박과 파프리카를 소금을 넣어 살짝 볶는다.
5 팬을 달궈 밑간한 고기를 구워준다.
6 볼에 모과소스를 만들어 데친 연근, 호박, 파프리카를 넣어 버무린다.
7 그릇에 구운 차돌박이와 어린잎 채소를 곁들여 완성한다.
방송한 요리 모과소스 차돌박이 구이 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Morel sauce marbled grilled
Ingredients: marbled 300g, lotus root 200g, pumpkin ½, red, yellow paprika 1 each, leafy vegetables 20g
Marbled sauce: 1 tablespoon of corn, 1 tablespoon of liquor, 1 tablespoon of soy sauce, 1 teaspoon of sesame oil, pepper
Fruit sauce: 1 tablespoon of corn flakes, 1 tablespoon vinegar, ½ tablespoons soy sauce, 1 teaspoon sesame oil
1 Marbles sprinkle with sauce for 10 minutes.
2 Peel off the root lotion, slice it thinly for 1 minute, dip it in cold water and drain it.
3 Pumpkin and paprika remove the seeds after turning and cutting them
4 Put oil in a hot pan and add pumpkin and paprika in salt and fry.
5 Fry the pan and bake the meat.
6 Make a mozzarella sauce on the ball and add the poached lotus root, pumpkin, and paprika.
7 A bowl of marbled beans and young leafy vegetables are added to complete.
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