삼채 떡갈비
재료 : 쇠고기 갈빗살 400g, 삼채 100g
양념장1 : 간장 3큰술, 설탕 1과1/2큰술, 다진 파 2큰술, 다진 마늘 1큰술, 참기름 1/2큰술, 후춧가루 약간, 깨소금 1작은술
양념장2 : 간장 1큰술, 맛술 2큰술, 올리고당 1큰술
만드는 법 :
1. 간장, 설탕, 다진 파, 다진 마늘 넣기
2. 깨, 후추, 참기름 넣어 섞기
3. 다진 소고기 양념에 버무리기
4. 양념에 버무린 고기 반죽하기
5. 반죽에 삼채 넣기
6. 반죽한 고기 위에서 떨어뜨리기
7. 모양 잡아주기
8. 기름을 두른 팬에 반죽 굽기
방송한 요리 삼채 떡갈비 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Three-tiered rice cake
Ingredients: Beef ribs 400g, triple 100g
Marinade 1: 3 tablespoons soy sauce, 1 tablespoons sugar, 2 tablespoons chopped parsley, 1 tablespoon chopped garlic, sesame oil 1 tablespoon, a little black pepper, 1 teaspoon sesame
Marinade 2: 1 tablespoon soy sauce, 2 tablespoon tasty, 1 tablespoon of oligosaccharide
how to make :
1. Soy sauce, sugar, chopped green onion, minced garlic
2. Mix sesame, pepper and sesame oil
3. Putting in minced beef sauce
4. Paste the meat with the sauce
5. Putting on the dough
6. Dropping on kneaded meat
7. Take shape
8. Bake dough in an oiled pan
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