작두콩천연양념
[재료] 작두콩
1. 작두콩을 바짝 복은 후 믹서에 갈아 가루를 낸다.
(우유에 타먹어 미숫가루로 활용해도 좋고, 모든 음식에 조미료의 용도로 기름기 있는 음식에 곁들이면 기름기가 없어지고 육질이 부드러워지며 맛이 아주 담백해 집니다.)
방송한 요리 작두콩천연양념 레시피를 참고하세요..
#####################################
Sesame seeds natural spice
[Ingredients] Soybean
1. After finishing the soybean paste, put it in the mixer and put out the flour.
(You can use it as milk powder in milk and use it as a powder for all foods. If you add oil to foods that are used for seasoning, the oil will be gone, the meat will be soft, and the taste will be very clear.)
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.