버섯들깨즙탕
[재료]
생표고, 느타리, 팽이, 양송이버섯, 각 100g, 쇠고기(불고깃감)300g, 두부 1/2모g,
달걀 1개, 대파 80g, 죽순 50g, 붉은고추 2개, 쑥갓 50g, 불린 쌀 1/2C, 들깨 1/2C,
멸치육수 또는 생수 5C, 소금 2t, 국간장
[쇠고기양념] 간장 2t, 설탕 1/2t, 마늘 1/2t, 참기름 1/2t, 후추 소량
[과정]
1. 소고기에 맛간장, 마늘, 파를 넣고 밑간한다
2. 달군 냄비에 고기와 양송이버섯을 넣는다
3. 표고버섯, 느타리버섯, 죽순을 차례로 넣고 두부를 얹는다
4. 대파와 고추를 넣고 생수를 넣는다
5. 다진 마늘을 넣고 간장을 끼얹어 간을 한다
6. 쌀가루 불린 물을 끼얹고 팽이버섯을 얹고 들깻가루를 넣는다
7. 마지막으로 들기름을 두르면 완성!
방송한 요리 버섯들깨즙탕 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Mushroom purple juice
[material]
Green plate, oyster, top mushroom, 100g each, 300g of beef, 300g of tofu,
1 egg, 80g of green onions, 50g of bamboo shoots, 2 red peppers, 50g of ciliaceae, 1 / 2C of cooked rice, 1 / 2C of perilla,
Anchovy broth or mineral water 5C, salt 2t, soup soy sauce
[Beef seasoning] Soy sauce 2t, sugar 1 / 2t, garlic 1 / 2t, sesame oil 1 / 2t, small amount of pepper
[process]
1. Add beef, soy sauce, garlic, and par with the beef.
2. Put meat and mushroom in a pan.
3. Put mushroom, oyster mushroom, and bamboo shoot in order and put tofu
4. Put green onion and red pepper in it.
5. Add chopped garlic and pour the soy sauce over the liver.
6. Rice flour Sprinkle water, put the mushroom top put the flour
7. Finally, if you wake up the crepe, you are finished!
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