<차가버섯 돼지고기 덮밥>
재료: 돼지고기 목살 600g ,시금치 200g, 양파 ½개(채), 당근 100g, 고추1개, 대파½대, 밥 2공기
양념: 차가버섯가루 1/2 작은술, 설탕1큰술, 고운고춧가루 3큰술, 간장2큰술, 맛술2큰술, 생강술3큰술, 마늘2큰술, 물엿2큰술, 고추장3큰술, 참기름1큰술, 통깨1큰술, 후추
1 양파와 당근은 채 썰고 고추와 대파는 어슷 썰고 시금치는 7cm 길이로 썬다.
2 양념장을 만든다.
3 냄비에 물이 끓으면 돼지고기를 몇 장씩만 넣고 바로 꺼내 얼른 찬물에 담궈 준다.
4 팬을 달군 다음 오일을 두르고 양파, 고추, 대파를 완전히 익지 않게 볶는다
5 팬에 양념을 넣고 양념장이 바글바글 끓기 시작하면 데친 돼지고기를 넣고 볶는다.
6 돼지고기가 완전히 익었으면 볶은 채소와 시금치를 넣어 볶는다.
7 그릇에 밥을 담고 돼지고기 볶음을 올려 완성한다
방송한 요리 차가버섯 돼지고기 덮밥 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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<Tiger mushroom pork rice>
Ingredients: 600g of pork meat, 200g of spinach, 1/2 of onion, 100g of carrot, 1 chili,
Seasoning: 1/2 teaspoons of mushroom powder, 1 tablespoon of sugar, 3 tablespoons of red pepper powder, 2 tablespoons of soy sauce, 2 tablespoons of liquorice, 3 tablespoons of ginger liquor, 2 tablespoons of garlic, 2 tablespoons of syrup, 3 tablespoons of hot pepper paste, 1 tablespoon, pepper
1 Cut the onion and carrots, cut the red pepper and green onion slices at a short distance, and cut the spinach to 7cm long.
2 Make a marinade.
3 When the water boils in the pan, put only a few pieces of pork and take it out immediately and soak it in cold water.
4 Fry the pan, then add the oil and fry the onion, red pepper and green onion thoroughly
5 Put the seasoning in the pan and add the battered pork and fry.
6 If the pork is fully cooked, stir in roasted vegetables and spinach.
7 Put rice in a bowl and stir the pork stir-fry.
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