<꼬막 사과무침>
재료: 꼬막 500g, 사과½개, 미나리30g
양념장: 간장2큰술, 매실청1큰술, 고춧가루1큰술, 마늘1작은술, 다진파1큰술,통깨 2작은술, 참기름2작은술
1 삶아 둔 꼬막살을 떼어낸다
2 사과는 0.5cm 두께정도로 썰고 미나리는 3cm길이로 썬다.
3 꼬막 양념장을 만든다.
4 볼에 꼬막 살과 양념장을 넣고 버무린 다음 사과와 미나리를 넣어 함께 버무린다
방송한 요리 꼬막 사과무침 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
<Apricot apples>
Ingredients: Capsule 500g, apples ½, parsley 30g
Seasoning: 2 tablespoons soy sauce, 1 tablespoon chili powder, 1 tablespoon chili powder, 1 teaspoon garlic, 1 tablespoon chopped parsley, 2 teaspoons sesame oil, 2 teaspoons sesame oil
1 Take off the boiled flesh.
2 Cut the apples to a thickness of 0.5 cm and cut the parsley to 3 cm length.
3 Make a spoon sauce.
4 Put the sauce and the sauce on the bowl and mix it. Put the apples and the buttercups together and put them together.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.