표고버섯 만두
재료
두부 1/4모, 마른표고버섯 5개, 숙주나물 30g(한 줌), 참기름 약간, 소금 약간, 통깨 약간
만두피 반죽:밀가루 1컵, 물 3큰술, 식용유 약간, 소금 1/2작은술
초간장:진간장 2큰술, 식초 1큰술, 물 1큰술
만드는 법
1. 두부 면보에 으깨면서 물기를 짠 뒤 참기름과 소금으로 밑간 후 센불에서 볶는다.
2. 불린 표고버섯은 채 썰어 다진 다음 참기름과 국간장으로 밑간해서 팬에 볶는다.
3. 숙주는 삶아서 물기를 짠 뒤 다져서 참기름과 국간장으로 밑간해서 무친다.
4. 묵은지는 소를 털어내고 물기를 짜서 다진 뒤 참기름과 통깨를 넣고 아삭하게 볶는다.
5. 준비된 재료를 모두 섞어 만두소를 만든다.
6. 밀가루 반죽 후 비닐팩에 넣어 냉장고에서 30분정도 넣어둔다. 꺼내서 다시 치댄 후 반죽을 조금씩 떼어 밀대로 밀어 만두피를 만든다.
7. 준비한 소를 넣어 만두를 빚은 후 김 오른 찜통에 젖은 면포를 깔고 10분정도 찐다.
방송한 요리 표고버섯 만두 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Shiitake mushroom buns
material
1/4 curd curd, 5 dried shiitake mushrooms, 30g (a handful of) herbs, a little sesame oil, a little salt, a little sesame seed
Dumpling dough: 1 cup flour, 3 tablespoons of water, a little cooking oil, 1/2 teaspoon salt
Japanese parsley: 2 tablespoons soy sauce, 1 tablespoon vinegar, 1 tablespoon of water
how to make
1. Tofu cuts the mushrooms while squeezing the water, then sesame oil and salt, and then fried in high heat.
2. Slice the shiitake mushrooms and fry them in pan with sesame oil and soy sauce.
3. Boil the host and boil the water, squeeze the sesame oil and soy sauce, and go to bed.
4. Shake off the cow, squeeze the water, put sesame oil and sesame seeds, and stir fry.
5. Mix all the prepared ingredients to make dumplings.
6. After the flour dough, put in the plastic bag and put in the refrigerator for about 30 minutes. Take it out again, then remove the dough slightly and push it into the plunger to make a dumpling.
7. Put the dumplings and add dumplings to the steamer and steam for about 10 minutes.
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