장미꽃차
재료
식용 장미꽃, 팬 (물 200ML, 장미꽃차 3작은술)
만드는 법
1. 장미꽃의 밑부분을 잡고 잎을 따준다.
2. 전기팬에 귤껍질을 올리고 꽃 자체의 수분으로 찐다. (초벌 덖음)
3. 팬에서 꽃을 내려 완전히 식힌다. (식힘)
4. 재벌 덖음을 여러 번 반복하여 남아 있는 수분이 전부 마를 때까지 덖는다
5. 마지막으로 초벌, 재벌보다 온도를 올려서 타지 않게 빨리 덖는다. (완성 덖음)
6. 숙성 후. 물 200ML를 끓인 후 장미꽃차 3티스푼을 넣고 1분30초~2분간 우려낸다
방송한 요리 장미꽃차 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Rose flower
material
Edible rose flower, fan (water 200ML, 3 tsp of rose flower)
how to make
1. Grab the bottom of the rose and bloom the leaves.
2. Put the orange peel on the electric fan and steam it with the water of the flower itself. (Rough)
3. Fill the flower with a fan and let it cool down completely. (Cooling)
4. Repeat the chaebol several times until the remaining water is dry
5. Finally, raise the temperature of the chaebol, chaebol, so as not to burn quickly. (Completion)
6. After aging. After boiling 200ML of water, add 3 teaspoons of rose flower and worry about 1 minute 30 seconds ~ 2 minutes
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.