고추부각
재료
고추 1kg , 찹쌀가루 2컵, 소금 1작은술
만드는 법
1. 고추는 길이로 반을 갈라 물에 씻은 다음 물기를 뺀다.
2. 소금과 감미료를 살짝 뿌려 밑간을 한다.
3. 찹쌀가루를 입혀 김이 오른 찜통에 20분 정도 쪄서 햇볕에 말린다.
4. 기름을 넉넉하게 둘러 볶거나 튀겨낸 다음 설탕, 통깨를 뿌린다.
방송한 요리 고추부각 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Pepper relief
material
1kg of red pepper, 2 cups of glutinous rice powder, 1 teaspoon of salt
how to make
1. Cut pepper in half by length, wash it in water, and drain it.
2. Sprinkle with salt and sweeteners.
3. Put the glutinous rice powder in steamed steamer for about 20 minutes and dry in the sun.
4. Roast or fry plenty of oil, then sprinkle sugar, sesame seeds.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.