차가버섯 다시마샐러드
재료 : 쌈다시마 1줌, 양파 1개, 비트 조금, 오이 반개
소스 재료 : 식초 3큰술, 포도씨유 3큰술, 다진 청홍고추 1개씩, 설탕 조금, 조선간장 3큰술, 물엿 1큰술, 통깨 2큰술, 차가버섯가루 반큰술
1. 포도씨유, 식초, 다진 홍고추, 청고추에 깨소금, 물엿, 간장을 섞는다
2. 마지막에 차가버섯 농축 분말 넣고 섞어 드레싱을 만든다
3. 쌈 다시마는 채 썰어 준비한다
4. 채 썬 양파, 오이, 비트와 함게 드레싱을 뿌린 후 버무려 완성한다
방송한 요리 차가버섯 다시마샐러드 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Carrot mushroom kelp salad
Ingredients: Somen kelp 1 Zoom, 1 onion, a bit bit, half a cucumber
Ingredients: 3 tablespoons of vinegar, 3 tablespoons of grape seed oil, 1 tablespoon of chopped red pepper, a little sugar, 3 tablespoons soy sauce, 1 tablespoon syrup, 2 tablespoons sesame seeds,
1. Grape seed oil, vinegar, chopped red pepper, sesame seeds, syrup, syrup, soy sauce is mixed
2. At the end, add chrysanthemum concentrate powder and mix to make a dressing.
3. Prepare a tuna kelp
4. Sprinkle dressing with chopped onions, cucumber and beets, and finish with a dough
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.