황태육수 활용 요리 맑은 대구탕
[재료]
황태대가리육수, 대구, 모시조개, 콩나물, 무, 배추속대, 호박, 홍고추, 청양고추, 표고버섯, 다진 마늘, 진간장, 소금
[과정]
1. 대구는 비늘을 긁어내고 내장을 제거한 다음 먹기 좋은 크기로 썰어둔다.
2. 모시조개는 해감 하여 준비한다.
3. 무는 납작하게 썰고 호박도 같은 크기로 썬다.
4. 배추는 4cm 길이로 썰고, 대파와 홍고추는 어슷 썬다. 홍고추는 씨를 털어낸다.
5. 냄비에 황태대가리 육수를 붓고 모시조개와 바지락, 무를 넣는다.
6. 배추속대를 넣고 끓이다가 대구를 넣는다
7. 콩나물과 크게 썬 대파를 넣는다
8. 기호에 따라 호박, 청양고추, 홍고추를 넣는다
9. 고니를 넣고 끓인다
방송한 요리 황태육수 활용 요리 맑은 대구탕 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Dae-gut-tang
[material]
DaeGu, Mossy clams, bean sprouts, radish, bell pepper, pumpkin, red pepper, Cheongyang red pepper, shiitake mushroom, chopped garlic, soy sauce, salt
[process]
1. Daegu scrape off the scales, remove the intestines, and then cut them to a good size.
2. Prepare and prepare the shellfish.
3. Cut radish into flat pieces and cut pumpkin to the same size.
4. Cut the Chinese cabbage to 4cm length, and cut the green onions and red pepper in an eccentric shape. The red pepper shakes the seed.
5. Pour the prawns into the pot and add the shellfish, clam, and radish.
6. Put a bag of bamboo, boil and put cod.
7. Put bean sprouts and largely sunflower seeds.
8. Put pumpkin, red pepper, red pepper according to the sign
9. Put the honey and boil it.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.