황기 우엉 들깨탕
재료: 황기 30~35g,우엉 200g, 표고버섯 5개, 두부 1/2모, 들기름, 조랭이 떡 100g,
청양고추 1개, 깻잎5장, 들깨가루⅔C, 국간장 1큰술, 참치액 1큰술, 소금1/2작은 술
1 황기는 뜨거운 물에 데쳐 낸다. 우엉은 껍질을 벗기고 어슷 썰어 물2컵+식초1ts
에 담가둔다. 표고버섯, 두부, 청양고추, 깻잎은 채 썬다.
2 냄비에 들기름을 두르고 ②우엉을 3분정도 볶는다.
4 ②에 황기+ 다시마 우린 물6컵정도를 넣고 끓인다.(20분정도)
5 조랭이떡, 표고버섯, 두부, 들깨가루를 넣고 3분간 끓인다
6. 청양고추를 넣고 1분정도 끓인 후 기호에 맞게 소금을 넣어 간을 한다
방송한 요리 황기 우엉 들깨탕 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Hwanggi-yak
Ingredients: 30 ~ 35g of Hwanggi, 200g of burdock, 5 pieces of shiitake mushrooms, 1/2 of tofu, perilla oil,
1 Cheongyang pepper, 5 sesame leaves, perilla powder ⅔C, 1 tablespoon soy sauce, 1 tsp liquid, 1/2 teaspoon salt
1 Emperor sets in hot water. Peel off the burdock and cut it in eos 2 cups water + vinegar 1ts
. Shiitake mushrooms, tofu, Cheongyang red pepper, sesame leaves are cut.
2 Put the oil in a pan and fry the burdock for about 3 minutes.
4 ② 黄金 + kelp We put about 6 cups of water and boil (about 20 minutes).
5 Add rice truffle, shiitake mushroom, tofu and perilla powder and simmer for 3 minutes.
6. Add Cheongyang red pepper and boil for about 1 minute.
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