매운 짬뽕
[재료]
A: 돼지고기 등심?50g, 새우 50g, 홍합 50g, 해삼 1마리, 오징어 1/2마리,
B: 양파 1/3개, 당근 50g, 목이 8g, 배추 2잎
C: 생강 1톨, 대파 1대, 마른 홍고추 3개, 고추기름 적당량, 치킨스톡 2개+물 8컵
두반장 3T
[과정]
1. 고추기름을 넣는다
2. 가늘게 채 썬 돼지고기를 넣고 볶다가 청주, 베트남고추, 홍합을 넣고 볶는다
3. 새우살과 조갯살, 해삼을 넣고 모든 재료를 뒤적이며 익힌다
4. 청주, 고추기름, 손질한 새우, 고춧가루, 손질한 오징어, 익혀둔 돼지고기를 넣는다
5. 양파와 당근, 새송이버섯, 대파를 넣고, 북어 껍질 우린 물을 넣고 끓인다
6. 끓기 시작하면 불을 끄고 부추를 넣은 다음 삶은 국수에 국물을 넣는다
방송한 요리 매운 짬뽕 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Spicy champon
[material]
A: Pork loin 50g, shrimp 50g, mussel 50g, sea cucumber 1, squid 1/2,
B: 1/3 of onion, 50g of carrot, 8g of neck, 2 leaves of cabbage
C: 1 tender of ginger, 1 green onion, 3 dried red pepper, suitable amount of pepper oil, 2 chicken stock + 8 cup water
Two half-length 3T
[process]
1. Put pepper oil
2. Add finely chopped pork and stir-fry. Add chongju, Vietnamese pepper, mussel and fry.
3. Add shrimp, shrimp and sea cucumbers and follow all the ingredients
4. Add sake, chili oil, seasoned shrimp, red pepper powder, trimmed squid, and boiled pork.
5. Put onions and carrots, mushrooms, and green onion, and bark. We add water and simmer.
6. When you start to boil, turn off the light and add the leek, then put the broth in the boiled noodles.
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