녹용 한방죽
재료
녹용 8조각, 토종닭 1/2마리, 생강 1쪽, 대파 1뿌리, 마늘 한주먹, 당귀 4조각, 생율 8알, 대추 1컵, 불린 흑미쌀 4컵 닭육수
만드는 법
1. 토종닭, 대파, 마늘, 생강, 당귀를 넣어 푹 삶아 육수를 거르고 닭살은 잘게 찢어둔다
2. 육수에 녹용, 불린 흑미, 밤, 대추를 넣어 40분정도 잘 저으며 끌어 준다
3. 쌀이 잘 퍼졌으면 그릇에 담아 마 가루를 한 스푼 얹어 낸다
방송한 요리 녹용 한방죽 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Antler
material
8 pieces of antler, 1 piece of native chicken, 1 piece of ginger, 1 piece of roast chicken, 1 piece of garlic, 4 pieces of Angelicae, 8 pieces of juice, 1 cup of jujube, 4 cups of black rice rice
how to make
1. Add chicken, green onion, garlic, ginger, angelica, and boil well, boil broth, tear chicken
2. Add antler, boiled black rice, chestnut and jujube to the broth for 40 minutes.
3. If the rice is well spread, put a spoonful of flour in a bowl
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