마늘소스 오징어 냉채
재료
오징어(큰것) 1마리, 오이 1개, 홍고추 1개, 마늘 1큰술, 식초 3큰술, 고추기름 1큰술, 홍파프리카 반개, 설탕 2큰술,진간장 0.5큰술, 참기름 1큰슬, 소금 0.5큰술
만드는 법
1 오징어 껍질 벗기고 안쪽에 양쪽으로 엇갈리게 칼집을 넣어 썬다.
2 팔팔 끓는 물에 오징어를 넣어 살짝 익을 정도로만 데친다.
3 오이는 길이로 반 갈라 어슷 저며 썰어 소금에 살짝 절이고, 홍고추는 채썬다.
4 식초, 설탕, 다진 마늘, 진간장, 소금을 넣어 고루 섞은 후 참기름을 넣는다.
5 오징어와 오이, 채썬 홍고추를 접시에 담아 차가 두었다가 먹기 직전에 마늘소스를 넣어 버무린다.
방송한 요리 마늘소스 오징어 냉채 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Garlic sauce cold cutlet with squid
material
1 large squid, 1 cucumber, 1 red pepper, 1 tablespoon of garlic, 3 tablespoons of vinegar, 1 tablespoon of chili oil, 2 tablespoons of red paprika, 2 tablespoons of sugar, 0.5 tablespoons of soy sauce, 1 tablespoon of sesame oil, 0.5 tablespoons of salt
how to make
1 Cut off the squid and cut the inside of the sheath by putting it on both sides.
Put 2 squid in boiling water and boil it until it boils.
3 Slice the cucumber in half lengthwise, slice it, slice it in salt, and chop the red pepper.
4 Add vinegar, sugar, chopped garlic, soy sauce, salt, mix well and add sesame oil.
5 Put the squid, cucumber, and red pepper on a plate and put the garlic sauce on the plate just before eating.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.