토종닭 흑미 백숙
재료
토종닭 1마리,수삼 1뿌리,불린찹쌀흑미⅔컵,깍은밤 3개,대추 3개,마늘 3쪽,은행 3개
육 수:닭발100g,황기100g,엄나무50g,오가피50g,생강1톨,물 (닭이 잠길 정도)
만드는 법
1.닭발은 깨끗하게 씻어 물,황기,엄나무,오가피,생강을 넣어 뭉근하게 끓인(50분 정도)다음 걸러서 준비한다
2.닭은 갈비살부분을 깨끗하게 씻고 날개 꽁지를 잘 제거하여 준비한다.
3.찹쌀흑미는 깨끗하게 씻어 2시간정도 불린다.
4.밤,인삼,마늘, 대추는 씻어 준비한다.
5.닭 뱃속에 인삼, 황률, 대추, 마늘, 은행, 찹쌀흑미를 넣는다.
6.닭을 냄비에 담고①의 국물을 붓고 흑미를 넣어 끓인다.(1시간정도)
7.부드럽게 삶아지면 그릇에 옮겨 담고 대파, 새송이를 올려낸다
방송한 요리 토종닭 흑미 백숙 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Local chicken white rice cake
material
1 native chicken, 1 roots of fresh ginseng, ⅔ cup glutinous rice, 3 mushrooms, 3 jujube, 3 garlic, 3 banks
Nutrition: chicken 100g, 100g egg, 50g eggplant, 50g ginger, 1 tall ginger, water (enough to lock the chicken)
how to make
1. Wash chickens cleanly, and add water, ylang-yu, raisins, ogupi, ginger and boil (about 50 minutes)
2. Prepare the chicken by washing the ribs thoroughly and removing the wings well.
3. Glutinous rice is washed for 2 hours.
4. Prepare chestnut, ginseng, garlic, jujube, wash.
5. Put ginseng, hwangjul, jujube, garlic, bank, glutinous rice black rice in a chicken stomach.
6. Put the chicken in a pan, pour the soup of ① and boil it with black rice (about 1 hour).
7. If you boil it gently, put it in a bowl and put out a green onion,
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.