초록통보리 단호박 샐러드
재료:초록통보리 1컵, 단호박 1/2개, 베이비채소 약간, 호두 약간,
흑임자 드레싱 재료: 검은깨 3 큰 술, 요거트 4 큰 술, 식초 1 큰 술, 올리고당 1 큰 술,
포도씨유 2 큰 술, 소금 약간
만드는 법
1. 검은깨는 곱게 갈아서 준비한다
2. 볼에 검은깨, 요거트, 포도씨오일, 올리고당, 식초, 소금을 넣어 섞어준다
3. 단호박은 찜통에 찐 후 먹기 좋게 썰어준다
TIP. 단호박은 껍질째로 쪄서 먹으면 특유의 질긴 식감이 사라져요~
4. 초록통보리는 물에 삶아 익힌 후 식혀 준비한다
5. 단호박과 초록통보리에 흑임자 드레싱을 뿌려준다
TIP. 단호박의 단맛이 있으므로 드레싱을 만들 때 올리고당은 적당히 조절해주세요~
6. 마지막에 어린잎 채소를 곁들여준다
방송한 요리 초록통보리 단호박 샐러드 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Green sesame salad
Ingredients: Green peel 1 cup, 1/2 pumpkin, baby greens, walnuts,
Black sesame dressing Ingredients: Black sesame 3 tablespoons, yogurt 4 tablespoons, vinegar 1 tablespoons, oligosaccharide 1 tablespoons,
Grape seed oil 2 tablespoons, salt a little
how to make
1. Prepare black sesame finely.
2. Mix black sesame seeds, yogurt, grape seed oil, oligosaccharides, vinegar and salt into the bowl.
3. Steamed pumpkin steamed in a steamer and chopped it up
TIP. The pumpkin is steamed in the shell, and the unique tangy texture disappears.
4. Green sesame seeds are cooked in water and cooked and prepared.
5. Sprinkle blackberry dressing on pumpkin and green peel
TIP. Because sweetness of pumpkin has sweetness, please adjust oligosaccharide moderately when making dressing ~
6. Serves young leafy vegetables at the end
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