초록통쌀 쌈밥
재료: 초록통쌀밥 2공기, 다진 소고기 100g, 다진 마늘 1 작은 술, 꿀, 간장 1 작은 술, 참기름 1 작은 술, 소금 약간, 후추 약간, 양배추, 근대잎, 곰취 나물, 호박잎 등, 쌈장
만드는 법
1. 프라이팬에 기름을 두르고 마늘을 볶다 다진 소고기를 넣어 볶아준다
2. 소고기가 익어 가면 초록통쌀밥을 넣고 볶아준다
3. 간장, 꿀, 참기름, 소금, 후추로 간을 맞춰준다
4. 양배추, 근대, 호박잎을 쪄서 준비한다
5. 쌈 채소 위에 밥을 올리고 쌈장을 올려 돌돌 말아준다
방송한 요리 산야초식혜 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Green rice ssambap
Ingredients: green tongue rice 2 air, minced beef 100 g, chopped garlic 1 teaspoon, honey, 1 teaspoon soy sauce, 1 teaspoon sesame oil, salt, pepper, cabbage, modern leaves,
how to make
1. Put oil in a frying pan and stir-fry garlic. Add minced beef and fry.
2. When the beef is cooked, add green rice and fry.
3. Align the liver with soy, honey, sesame oil, salt, and pepper.
4. Prepare cabbage, modern, pumpkin leaf by steaming
5. Put rice on the vegetable and put the sesame seeds and roll them.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.