시래기국
[재료]
시래기, 매실청, 된장, 다진 마늘, 고춧가루, 대파, 조선간장, 들기름, 날콩가루, 들깻가루
[과정]
1. 시래기에 매실청을 1TS 넣고 버무린다
2. 된장을 넣는다
3. 다진 마늘을 넣고 버무린다
4. 고춧가루, 가늘게 썬 대파를 넣는다
5. 조선간장과 들기름을 넣는다
6. 기름 두른 냄비에 양념한 시래기를 넣고 볶는다
7. 물을 붓는다
8. 날콩가루, 들깻가루를 충분히 넣는다
방송한 요리 시래기국 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
The country of origin
[material]
Silla, plum, miso, chopped garlic, red pepper powder, green onion, soy sauce, sesame oil, soybean flour,
[process]
1. Put 1 TS of plum pudding in the paddy field
2. Put the miso.
3. Add chopped garlic and stir.
4. Put red pepper powder and finely chopped green onions.
5. Add Korean soy sauce and oil.
6. Put seasoned safflower in oil-frying pan and fry
7. Pour water
8. I put enough flour, flour and flour.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.