검은콩 무 수프
재료: 검은콩 1컵(130g), 무 300g 양파 ½개(100g), 치킨스톡(물 3컵+치킨파우더2작은술),우유2컵, 소금½작은술, 후추, 생크림 4큰술, 다진 견과류(호두, 아몬드) 50g
1 검은콩은 씻어 하룻밤 불린다.
2 무, 양파는 채 썰고 견과류는 다진다.
3 냄비에 불린 검은콩, 무, 양파, 치킨스톡을 넣고 15분 동안 뚜껑을 열고 중불에서 끓인다.
4 한 김 식혀 믹서기에 곱게 간다.
5 다시 냄비로 옮겨 담고 우유를 넣고 끓인다.
6 소금과 후추로 간을 맞추고 생크림을 넣어 완성하여 그릇에 담고 다진 견과류를 얹어 낸다.
방송한 요리 검은콩 무 수프 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Black bean soup
Ingredients: 1 cup of black beans (130g), 300g of onion ½ (100g), chicken stock (3 cups water + 2 cups of chicken powder), 2 cups milk, ½ teaspoon salt, pepper, 4 tablespoons of fresh cream, chopped nuts (Walnut, almond) 50g
1 Black beans are washed and called overnight.
2 Remove the radish, onion and chop nuts.
3 Put black beans, radishes, onions, and chicken stocks in a pot, open the lid for 15 minutes and simmer in a medium heat.
4 I go to the blender nicely.
5 Transfer to the pot again, put the milk and boil.
6 Put salt and pepper in the bowl and put fresh cream in the bowl, then put the chopped nuts.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.