저염 파프리카 소박이
재료 : 파프리카 20개, 부추 150g, 쪽파 3대, 배 1개, 감자가 들어간 보리밥 1/2공기, 생수 2컵,
고춧가루 1/4컵, 새우전 4T, 참치액 1t, 다진 마늘 2T, 다진 생강
1. 파프리카 가운데 칼집을 낸다
2. 부추 150g, 쪽파 3대, 배 1개는 채를 썰어 준비한다
3. 믹서기에 감자가 들어간 보리밥 1/2공기, 생수 2컵, 고춧가루 1/4컵을 넣어준다
4. 새우젓 4T, 참치액 1t, 다진 마늘 2T, 다진 생강을 조금 넣고 곱게 갈아준다
5. 준비한 양념에 부추, 쪽파, 배를 넣고 잘 버무린 후 파프리카 속에 넣는다
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Low salt paprika mild
Ingredients: 20 pieces of paprika, 150g of leek, 3 pieces of sashimi, 1 piece of pear, 1 piece of boiled rice with potatoes, 2 cups of water,
1/4 cup of red pepper powder, 4T of shrimp, 1t of tuna liquid, 2T of chopped garlic, chopped ginger
1. Sheaves the paprika.
2. Prepare 150g of leek, 3 pieces of sashimi, 1 piece of pear by slicing
3. Add 1 cup of boiled rice with potatoes in a blender, 2 cups of water, 1/4 cup of red pepper powder
4. Add 5t of shrimp, 4t of tuna, 1t of chopped garlic, 2t of chopped garlic and minced ginger.
5. Add the leeks, side dishes, and pears to the prepared sauce, mix well and put in paprika
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