파프리카 달걀찜
재료: 달걀 2개, 파프리카 2개, 다시마 물 ½컵, 소금 ⅔작은술, 맛술 1작은술
채소: 표고버섯1장, 실파 3줄기, 당근 30g
소스: 날치알3큰술, 마요네즈3큰술, 레몬즙1큰술, 꿀1작은술
장식: 발사믹크림, 베이비채소 약간
1 파프리카는 씻어 꼭지 쪽 1cm정도 잘라내고 안에 씨를 털어낸다.
2 실파는 송송 썰고 당근, 표고버섯은 잘게 다진다.
3 달걀에 소금, 맛술을 넣고 +로 저어 준 다음 ①의 다시 물을 넣고 체에 두 번 내린다.
4 ③의 달걀 물에 ②의 다진 채소를 넣고 섞어준다.
5 파프리카를 받침 그릇에 파프리카를 넣고 ④의 채소 달걀 물을 90% 붓고 잘라낸 파프리카 꼭지를 뚜껑으로 덮어 김이 오른 찜기에 20분 찌거나 전자렌지 4~5분간 돌려 완성한다.
6 한 김 식은 파프리카 달걀찜을 칼로 먹기 좋게 등분한다.
7 볼에 날치알, 마요네즈, 레몬즙,꿀을 넣고 저어 소스를 만든다.
8 접시에 ⑦의 소스를 깔고 그 위에 ⑥의 파프리카 달걀찜과 베이비 채소를 놓고 발사믹 크림을 뿌려 완성한다.
방송한 요리 파프리카 달걀찜 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Steamed paprika eggs
Ingredients: 2 eggs, 2 paprika, ½ cup of kelp water, ⅔ teaspoon salt, 1 teaspoon
Vegetables: 1 shiitake mushroom, 3 stalks, 30 g carrot
Sauce: 3 tablespoons of wild snapper, 3 tablespoons of mayonnaise, 1 tablespoon of lemon juice, 1 teaspoon of honey
Decoration: Balsamic Cream, Baby Vegetable Slightly
1 Wash the paprika, cut about 1 cm from the nipple, and shake the seed inside.
2 Cut the green onions, carrots and shiitake mushrooms.
3 Put the salt and the syrup in the egg, stir it with + and put the water again in ① and get down to the sieve twice.
4 Put the chopped vegetables of ② into the egg water of ③ and mix.
5 Put the paprika in the saucepan of the paprika. Pour 90% of the vegetable egg water in ④, cover the cut paprika cap with the lid, and steep for 20 minutes in the steaming steamer or turn it for 4 ~ 5 minutes with microwave oven.
6 Kim Kyo-keun paprika steamed egg is divided into halves to eat with a knife.
7 Put balloon, mayonnaise, lemon juice, and honey on the bowl and stir the sauce.
8 Place the sauce on the plate ⑦, and then place the ⑥ paprika steamed egg and baby vegetables on top of it and sprinkle with balsamic cream.
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