바나나 식초
재료
바나나 1송이(7~8개), 흑설탕 3컵, 식초 3컵, 유리병
만드는 법
1.유리병은 끓는 물에 잘 소독해서 행주로 닦지말고 그대로 말려준다
2.식초에 설탕을 충분히 섞어준다
3.바나나는 1cm 두께로 잘라 병에 담고 2의 식초를 부어 뚜껑을 닫아 햇빛이 안드는 서늘한 곳에서 2주정도 숙성 후 걸러준다
4.바나나식초는 그대로 마시거나 물에 타서 마시고, 바나나찌거기는 으깨서 요구르트에 섞어 드레싱이나 빵에 찍어먹는다
방송한 요리 바나나 식초 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Banana vinegar
material
1 banana (7 ~ 8), 3 brown sugar, 3 vinegar, glass bottle
how to make
1. Glass bottles should be thoroughly sterilized in boiling water and not dried by a cloth.
2. Mix vinegar with enough sugar.
3. Bananas are cut into 1 cm thick bottles, pour 2 vinegar bottles, close the lid, and filter them after aging for 2 weeks in a cool place where sunlight does not cover
4. Drink banana vinegar as it is, or drink it in water and mix it in yogurt with banana scoop and eat it with dressing or bread.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.