양파 와인
재료
레드와인 1병, 양파 3~4개, 병
만드는 법
1.와인은 가장 저렴한 달지않은 탄닌성분이 풍부한 것을 고른다
2.양파는 껍질을 벗기고 씻어 물기를 잘 말린다
3.소독한 병에 양파를 담고 와인을 부어 3일 후에 걸러 병에 보관하고 하루에 소주잔 1잔정도 마신다
4.거른양파는 냉동해 두었다가 불고기나 주물럭 스테이크를 재울 때 사용한다
방송한 요리 양파 와인 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Onion wines
material
One bottle of red wine, three to four onions, bottle
how to make
1. Choose the wine that is richest in the least expensive tannins
2. Peel the onion, wash it, and dry the water well.
3. Put the onion in sterilized bottles, pour the wine, filter it after 3 days, keep it in the bottle, drink about 1 cup of shochu per day
4. Stir onions are frozen and then used to roast steak or roast meat.
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