고추젓갈
재료 : 다진 고추 1kg, 다진 대파 50g, 다진 마늘 50g, 다진 생강 100g, 다진 양파 100g
양념 : 배즙 200g, 조선간장 200g, 맑은 액젓 1,500g, 레몬즙 50g
1. 청고추, 홍고추는 씨를 포함해 칼로 다지거나 커터기를 이용해 다져준다.
2. 다진 모든 재료를 먼저 큰 그릇에 넣고 배즙을 넣은 후 주물러준다.
3. 섞은 재료를 병에 옮겨 담아놓고 조선간장, 맑은 액젓을 넣은 뒤,
뚜껑 닫기 전에 레몬즙을 섞어주어 완성한다
방송한 요리 고추젓갈 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Pickled pepper
Ingredients: 1kg of chopped red pepper, 50g of chopped green onion, 50g of minced garlic, 100g of chopped ginger, 100g of chopped onion
Seasoning: 200g of juice, 200g of Korean soy sauce, 1,500g of clear fish sauce, 50g of lemon juice
1. Chili pepper, red pepper, including the seeds of the knife or cutter using a cutter.
2. Put all the chopped ingredients into a large bowl first, put in the juice and rub it.
3. Transfer the mixed ingredients into a bottle, add the soy sauce, clear sesame sauce,
Mix lemon juice before closing the lid.
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