알로에 닭 안심 초밥만들기
재료: 알로에 20cm, 닭안심 300g, 현미밥 3공기, 고추냉이 1큰술, 포도씨유
단촛물: 식초 1.5큰술, 레몬즙 2큰술, 마른 다시마 1조각, 설탕 2큰술, 소금 1/2작은술
닭양념: 간장 1.5큰술, 청주 1.5큰술, 후춧가루, 소금
1. 현미1:쌀4 비율로 밥을 짓는다
2. 따뜻한 밥에 단촛물을 섞어준다
3. 알로에의 뾰족한 가시를 제거해 준다
4. 알로에를 초밥에 올리기 좋은 크기로 썰어준다
5. 간장 1.5큰술, 청주 1.5큰술, 후춧가루, 소금을 섞은 양념에 닭 안심을 재어둔다
6. 프라이팬에 닭 안심을 굽는다
7. 초밥에 올리기 좋은 크기로 닭 안심을 썰어준다
8. 단촛물을 넣은 현미밥을 한입 크기로 만든다
9. 현미밥 위에 고추냉이를 발라준다
10. 밥 위에 닭 안심과 알로에를 올린다
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Making aloe chicken sushi
Ingredients: Aloe 20cm, chicken 300g, brown rice 3 air, 1 tablespoon of wasabi, grape seed oil
Sweetheart: vinegar 1.5 tablespoons, lemon juice 2 tablespoons, dried kelp 1 piece, 2 tablespoons sugar, 1/2 teaspoon salt
Chicken seasoning: 1.5 tablespoons soy sauce, 1.5 tablespoons sake, black pepper, salt
1. Brown rice 1: Cook rice at a rate of 4 rice
2. Mix the warm rice with the flour.
3. Eliminates the sharp spikes of aloe
4. Slice the aloe to a good size to put on sushi
5. Soy sauce 1.5 tablespoons, sake 1.5 tablespoons, pepper powder, sauce mixed with salt to keep the chicken relief
6. Roast chicken in a frying pan
7. Chop the chicken with a good size to put on sushi
8. Make a bite size of brown rice with a monocle.
9. Apply horseradish on brown rice
10. Raise chicken and aloe on rice
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