시래기국
[재료] 삶은 시래기 400g, 파(파란 부분) 2대 분량, 집 된장 4T, 들기름 2T, 다진 마늘 2T, 콩가루 1/4C, 들깨가루 1/4C, 다시 육수 2.5L
[과정]
1. 삶은 시래기는 겉 줄기 껍질을 제거하고 4~5cm 길이로 자른다. 무는 6~7cm 길이로 굵직하게 썬다. 파는 어슷 썬다.
2. 볼에 1의 시래기와 집된장, 다진 마늘, 들기름을 넣어 버무린다.
3. 냄비에 2의 재료와 다시육수를 넣어 끓인다.
4. 맛이 우러나면 파를 넣어 한소끔 끓인다.
5. 마지막에 들깨까루와 콩가루를 넣어 먹는다.
방송한 요리 시래기국 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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The country of origin
[Ingredients] 400g of boiled seaweed, 2 pieces of wave (blue part), 4T of soybean paste, 2T of perilla oil, 2T of chopped garlic, 1 / 4C of soybean flour, 1 / 4C of perilla seed,
[process]
1. Remove the crust of the outer stem and cut it to 4 ~ 5cm length. Cut the radish into 6 ~ 7cm length. The eaves slice.
2. Put 1 seagrass, chopped garlic, chopped garlic, and perilla oil in the bowl.
3. Put 2 ingredients in the pan and boil the broth again.
4. If the flavor comes out, put the wave and boil it.
5. At the end, I put some sesame seeds and soybean flour.
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