달걀피클
재료 : 달걀 10개
피클 물 재료 : 물 3컵, 식초 1컵, 올리고당 1컵, 무청 1/2컵, 월계수 잎 2-3장, 피클링스파이스 2큰술, 티백 주머니
만드는 법
1. 달걀을 소금을 넣어서 푹 삶아 껍데기를 벗겨준다
2. 소독된 병을 준비해주고 병 안에 삶은 달걀을 넣어준다
3. 피클 물 재료를 넣고 끓인 후 불을 끈 상태에서 올리고당을 넣어준다
4. 피클링스파이스와 월계수 잎을 넣은 티백 주머니와 완전히 식은 피클 물을 병에 넣어준다
5. 그 상태로 하루 동안 두면 완성된다
방송한 요리 달걀피클 레시피를 참고하세요..
#####################################
MBC pleasant day February 10, 2015 broadcast We introduce cooking egg pickle recipe (recipe) briefly.
Egg pickle
Ingredients: 10 eggs
Pickled water Ingredients: 3 cups water, 1 cup vinegar, 1 cup oligosaccharide, 1/2 cup bamboo shoots, 2-3 laurel leaves, 2 tablespoons pickle spice, tea bag
how to make
1. Put the egg in salt, boil it well and peel it off.
2. Prepare sterilized bottles and put boiled eggs in bottles
3. Add the pickle material, boil it, and put the oligosaccharide in the off state.
4. Add bottles of pickle ring spice, tea bag with laurel leaf and completely cooled pickle bottles.
5. If you leave it in that state for a day, it will be completed.
Please refer to the cooked egg pickle recipe.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.