미강발효유 레시피 ( 요리법 )

MBC 기분좋은날 2015년 2월 10일 방송한 요리 미강발효유 레시피 ( 요리법 )를 간단히 소개합니다.

미강발효유

재료 : 미강가루 200g, 우유 1000mL, 플레인 요구르트(드링크용) 2병

만드는 법

1.  유리볼에 미강가루를 우유에 풀어준 후 플레인 요구르트를 다시 풀어 실온에 24시간 숙성시켜 완성한다
TIP> 발효를 촉진하고 싶으면 스티로폼에 숙성시키면 발효가 더욱 빨리 된다

방송한 요리 미강발효유 레시피를 참고하세요..

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MBC pleasant day February 10, 2015 broadcast It is brief introduction of recipes (rice cakes) of rice cocoa fermented milk.

Rice bran oil

Ingredients: rice flour 200g, milk 1000mL, plain yogurt (for drinking) 2 bottles

how to make

1. Pour the rice flour into the glass bowl and loosen the plain yogurt in the milk, and mature it at room temperature for 24 hours.
TIP> If you want to promote fermentation, fermenting will be quicker if fermented in Styrofoam.



Please refer to the recipe of rice cooked rice fermented milk.

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