저염 맛간장 가지찜
재료
가지2개,다진소고기100그램,다진표고2큰술,다진양파1큰술, 송송 썬 부추2큰술, 다진 홍고추 1큰술,소금
고기양념:저염맛간장 1큰술,설탕1작은술,다진마늘1/2큰술, 다진파1작은술,참기름,후추,깨
찜국물:물 1컵, 저염간장 1큰술, 통후추 5알, 베트남고추 3개
만드는 법
1. 가지는 4cm길이로 잘라 십자로 칼집을 내어 소금에 살짝절인다
2. 고기 양념에 잘 치대고 다진 표고,다진양파, 송송썬부추, 다진홍고추를 넣어 버무린다
3. 절인 가지의 물기를 살짝 짜고 소를 넣는다
4. 냄비에 찜국물을 넣고 끓으면 소를 채운 가지를 넣어 5분정도 끓인다
5. 그릇에 가지와 국물을 함께 낸다
방송한 요리 저염 맛간장 가지찜 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Low salt flavored soy sauce
material
2 kinds of beef, 100g of minced beef, 2 tablespoons of chopped elevation, 1 tablespoon of chopped onion, 2 tablespoons of salted sun leek, 1 tablespoon of chopped red pepper, salt
Meat seasoning: low salt taste 1 tablespoon soy sauce, 1 teaspoon sugar, 1 tablespoon chopped garlic, chopped 1 tsp sauce, sesame oil, pepper, sesame
Steamed broth: 1 cup water, 1 tablespoon soy sauce, 5 tablespoons pepper, 3 Vietnamese peppers
how to make
1. Cut the branch into 4cm lengths and take a sheath with a cross and gently pick it in salt
2. Put on the meat sauce well, put on the top, chopped onion, seson leek, chopped red pepper
3. Squeeze the pickled branches and add the cows.
4. Put steamed broth in pan, boil for 5 minutes with boiled egg.
5. Bring eggplant and broth together in a bowl.
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