북한식 된장 가지찜
재료 : 들기름, 양파, 대파, 된장, 가지, 청고추(아삭이 고추), 청양고추, 다진 마늘, 쌀뜨물
1. 가지와 양파를 먹기 좋게 썬다.
2. 들기름에 양파를 먼저 볶다가 대파를 넣는다.
3. 된장을 넣고 쌀뜨물을 채소가 잠길 만큼 부어준다
4. 끓기 시작하면 가지, 고추, 다진 마늘을 넣고 가지가 익을 때까지 졸여 완성한다
방송한 요리 북한식 된장 가지찜 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
North Korean miso soup
Ingredients: Perilla oil, onion, green onion, miso, eggplant, chili pepper, chili pepper, chopped garlic, rice
1. Cut the eggplant and onion well.
2. Fry the onion first in the oil and put the green onion.
3. Put the miso and pour the rice soot until the vegetables are locked.
4. When you start to boil, add eggplant, red pepper, chopped garlic, and boil until branches are ripe.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.