뿌리채소 수프
재료
무1/4개,무청1/4개,당근1/2개,우엉 4/1개,건표고버섯 1장,
물 1.5리터(약8컵정도)
만드는 법
1.조리도구는 열에 강한 스텐이나 유리그릇을 준비한다.
2.모든재료를 듬성듬성 썰어 센불로 한차례 끓인다.
3.한번 끓으면 바로 약한 불로 끓여 1시간 정도 더 끓인다.
4.물이 6컵 정도 나오도록 다린다.(약 2일분의 수프가 나온다)
5.하루에 3/4(180CC)컵으로 3번 공복에 먹으면 좋다.
6.유리병이나 패트병에 보관하세요.
방송한 요리 뿌리채소 수프 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Root Vegetable Soup
material
1/4, 1/4, 1/2 carrots, 4/1 burdock, 1 shiitake mushroom,
1.5 liters of water (about 8 cups)
how to make
1. Prepare stainless steel or glass bowl for cooking.
2. Cut all the ingredients and boil them once in high heat.
3. Once boiled, boil it in a weak fire and boil it for about an hour.
4. Let the water come out to about 6 cups (about 2 days of soup comes out).
5. Take 3/4 (180CC) cups a day for 3 fast food.
6. Please keep in glass bottles or plastic bottles.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.