아스파라거스 장아찌
[재료]
아스파라거스, 진간장, 식초, 설탕, 물, 천연조미료, 매실청
[과정]
1. 아스파라거스는 섬유질을 제거한다. 깨끗이 씻은 후 채반에 건져 물기를 제거한다.
2. 냄비에 물이 끓으면 천연 조미료를 넣어 끓이다가 거른다.
3. 2에 진간장, 식초, 설탕, 넣어 끓인 후 식힌다. 매실청을 넣어 섞는다.
4. 보관용기에 1의 손질한 아스파라거스를 차곡차곡 담고 2의 간장 배합액을 붓고 누름돌로 누른다.
5. 상온에서 하룻밤 숙성 시킨 후 냉장고에 보관한다.
6. 일주일 후 맛이 들면 먹는다.
방송한 요리 아스파라거스 장아찌 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Asparagus pickles
[material]
Asparagus, soy sauce, vinegar, sugar, water, natural seasoning, plum wine
[process]
1. Asparagus removes fiber. After washing thoroughly, drain it to a teapot and remove the water.
2. When the water boils in the pot, add the natural seasoning and boil it.
3. Put soy sauce, vinegar, sugar in 2, boil and cool. Put the plums and mix.
4. In a storage container, add 1 cup of cleaned asparagus, pour 2 soy sauce blend, and press with a crushed stone.
5. After aging at room temperature overnight, store in refrigerator.
6. If you taste after a week, eat.
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