테프 황태 죽 만들기
재료: 현미(불린것) 1컵, 테프 1/2컵, 물 8컵, 황태 1마리, 대파 1뿌리, 마늘 5쪽, 무 10g, 부추 20g, 참기름 1큰술, 소금 1작은술, 국간장 1큰술
1. 깨끗이 씻은 테프를 물에 불린다
2. 불린 현미를 반쯤 빻는다
3. 황태를 물에 적셔 살을 발라낸다
4. 황태 껍질과 대가리, 무, 대파, 마늘을 넣고 육수를 끓인다
5. 냄비에 참기름을 두르고 현미를 볶는다
6. 테프와 육수를 넣어 끓인다
7. 황태 살을 넣어 더 끓인다
8. 현미와 테프가 익어 어우러지면 소금과 국간장을 넣어 간을 한다
9. 그릇에 담아 잘게 썬 부추와 고추를 올린다
방송한 요리 테프 황태 죽 만들기 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Ingredients: 1 cup of brown rice (Called), 1/2 cup of tepe, 8 cups of water, 1 cup of water, 1 cup of green onion, 5 cups of garlic, 10g of radish, 20g of leek, 1 tablespoon sesame oil, 1 teaspoon salt, Tablespoon
1. Cleanly washed teph is called water.
2. Semi-milled brown rice called
3. Dampen the water in the water and let out the flesh.
4. Put radish peel, head radish, radish, green onion, garlic and boil broth
5. Put sesame oil in pan and fry brown rice
6. Boil the tepp and broth.
7. Boil the flesh and add more
8. If brown rice and teph are cooked together, add salt and soy sauce.
9. Put the finely chopped leeks and red pepper in a bowl
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