콩 버섯 전 레시피 (요리법, 만들기)

MBC 기분좋은날 2015년 8월 28일 방송한 요리 콩 버섯 전 레시피 (요리법, 만들기)를 간단히 소개합니다.

콩 버섯 전

재료: 불린 콩 1컵, 표고버섯 2개, 느타리버섯 30g, 팽이버섯 20g, 새송이버섯 1개, 홍고추, 청고추 1개씩, 소금 1작은술, 후추 약간, 참기름, 식용유

1. 불린 콩(대두)을 삶는다

TIP. 콩을 삶으면 비린 맛을 잡을 수 있어요~

2. 삶은 콩을 믹서에 넣어 곱게 갈아준다

TIP. 제철 버섯을 사용하면 좋아요~

3. 표고버섯, 새송이버섯, 느타리버섯을 채 썰어 소금물에 살짝 데친다

4. 팽이버섯은 데치지 말고 짧게 갈라준다

5. 갈아놓은 콩에 준비된 버섯을 넣어 반죽한다

6. 소금, 참기름을 넣어 반죽한다

7. 밀가루를 넣어 반죽한다

TIP. 반죽은 되직하게 해주세요~

8. 달궈진 팬에 숟가락으로 반죽을 떠서 지져 청·홍고추를 올려준다


방송한 요리 콩 버섯 전 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..

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Bean mushroom exhibition

Ingredients: 1 cup bean called, 2 shiitake mushrooms, 30 g mushrooms, 20 g mushrooms, 1 mushroom, 1 red pepper, 1 blue pepper, 1 teaspoon salt, pepper, sesame oil, edible oil
 
1. Boil the so-called beans (soybeans).

TIP. If you boil soy beans,

2. Boil the beans in a mixer and finely grind

TIP. I like using seasonal mushrooms ~

3. Slice shiitake mushrooms, mushroom mushrooms, and mushroom mushrooms and lightly boil them in brine

4. Do not haggle mushrooms but shorten them.

5. Put the prepared mushrooms on the ground and knead them.

6. Add salt, sesame oil and knead.

7. Add flour and knead.

TIP. Please let the dough come back ~

8. Spread the dough with a spoon on the heated pan, and let go of the blue and red pepper.

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