클로렐라 버섯 볶음밥 만들기
재료: 밥 2공기 양파 1개 마늘 5쪽, 올리브유 2큰술, 소금 약간, 클로렐라 2큰술
버섯볶음 재료: 표고버섯 3개, 만가닥버섯 100g, 양송이버섯 5개, 올리브유 2큰술, 버터 1큰술, 소금 적당량
1. 달궈진 프라이팬에 기름을 두르고 다진 양파와 편으로 썬 마늘을 볶아준다
* 양파와 마늘의 매운맛이 없어지고 고소한 냄새가 올라올 때까지 볶아주세요~
2. 양파와 마늘이 다 볶아졌으면 찬밥을 넣어 고슬하게 볶아준다
3. 밥이 고슬하게 볶아지면 소금으로 간을 하고 불을 끈다
4. 마지막에 클로렐라 가루를 뿌려 섞어준다
5. 달궈진 팬에 기름, 버터를 두르고 버섯을 넣어 볶아준다
6. 볶음밥에 준비된 버섯을 넣어 섞어준다
방송한 요리 클로렐라 버섯 볶음밥 만들기 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Chlorella mushroom fried rice making
Ingredients: rice 2 air onion 1 garlic 5 pcs, olive oil 2 tablespoons, salt slightly, 2 tablespoons of chlorella
Fried mushroom Ingredients: 3 shiitake mushrooms, 100 gm mushroom, 5 mushrooms, 2 tablespoons olive oil, 1 tablespoon butter, salt appropriate amount
1. Fry the frying pan with oil and chopped onions and fry the garlic on the sides.
* Onion and garlic disappear from the spicy flavor until the smell of the fried up please ~
2. If onion and garlic are all roasted, put cold rice and stir fry
3. If rice is roasted, go to salt and turn off the fire.
4. Sprinkle chlorella powder at the end.
5. Put grease and butter on a hot pan and fry them
6. Add the prepared mushrooms to the fried rice and mix them.
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