황태채무침
재료
황태채 100g, 고추기름 4큰술, 풋고추 2개, 홍고추 1개
양념:참기름 4큰술,조림간장 3큰술,설탕1큰술,꿀1큰술,통깨1큰술,소금1작은술,잣가루3큰술
만드는 법
1. 황태채는 촉촉하게 물을 뿌린 후 잘게 찢는⑨다.
2. 찢어놓은 황태채에 고추기름을 넣고 조물조물 무쳐 놓는다.
3. 황태채에 고추기름이 들면 분량의 양념을 넣고 고루 무친다.
4. 풋고추, 홍고추는 반 갈라 씨를 빼고 곱게 채 썰어 황태채에 넣고 잣가루와 함께 섞어준다.
방송한 요리 황태채무침 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Mackerel
material
100 grams of Hwang Tae Hwa, 4 tablespoons of chili oil, 2 green peppers, 1 red pepper
Seasoning: 4 tablespoons of sesame oil, 3 tablespoons of simmered soy sauce, 1 tablespoon of sugar, 1 tablespoon of honey, 1 tablespoon of sesame, 1 teaspoon of salt, 3 tablespoons of pinch
how to make
1. Hwang Tae-chae sprinkles the water moist and then tears it down.
2. Put red pepper oil on the ripped Hwangbajae and put the mixture on the floor.
3. If you have pepper oil in the Hwangtaejang, put the amount of seasoning, and even touched.
4. Remove green pepper and green pepper from the bangalas, slice it finely, put it in the mushroom, and mix it with the sesame seeds.
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