꽃송이 병아리콩 샐러드 레시피 (요리법, 만들기, 만드는 법)

MBC 기분좋은날 2016년 3월 11일 방송한 요리 꽃송이 병아리콩 샐러드 레시피 (요리법, 만들기, 만드는 법)를 간단히 소개합니다.

꽃송이 병아리콩 샐러드
재료 : 생꽃송이버섯 300g, 양파 반개, 오이채 50g, 당근채50g, 결정과당 2t

소스재료 : 삶은 병아리콩 60g, 올리브유 8t, 마늘 1톨, 소금 1t, 후추 약간, 레몬즙 약간

1. 꽃송이버섯을 먹기 좋게 찢는다

2. 병아리콩은 끓는 물에 15분간 삶고 올리브유, 마늘, 소금, 식초, 후추, 결정과당과 함께 갈아준다

3. 채썬 무, 오이, 당근, 양파를 버섯 위에 올려 병아리콩 드레싱을 넣고 버무려준다

방송한 요리 꽃송이 병아리콩 샐러드 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..

#####################################

MBC A pleasant day March 11, 2016 Broadcasters Chicken Blossom Chickpea Salad Recipe (recipe, how to make, how to make) is introduced briefly.

Cherry blossom chickpea salad
Ingredients: 300 grams of raw mushroom, 50 grams of onion, 50 grams of cucumber, 50 grams of carrot, 2 tons of fructose crystals

Ingredients: boiled chick peas 60g, olive oil 8t, garlic 1 tall, salt 1t, pepper a little, lemon juice a little

1. Rip tenderly the mushrooms for good eating

2. Boil the chickpeas in boiling water for 15 minutes and change with olive oil, garlic, salt, vinegar, pepper, and fructose

3. Chalm radish, cucumber, carrot and onion are put on mushroom and put chickpeas dressing in it.

Please refer to the recipe cooked chicken broth chicken salad recipe.

참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.

오리온 스윙칩은 어떤 맛 일까 ?

 오리온 스윙칩은 어떤 맛 일까 ?  오리온 스윙칩은 포카칩과 더불어  1994년부터 내고 있는  볶음 고추장맛으로 기억하고 있는 감자칩입니다. 2014년 이전에는 얇았고 여러 종류가 있었으나 2014년~2015년까지 일시적으로 개편되어 상당히 두꺼워...

ad